top of page

Welkom bij
Mr.Bernard
Vakantieappartementen

Ons 
Verhaal

Jouw Thuis Ver Van Huis!

Bij Mr.Bernard zijn we trots op ons aanbod van 8 gezellige vakantieappartementen, elk uitgerust met comfortabele matrassen voor een goede nachtrust. 

 

Mr.Bernard biedt een geweldige kans om te genieten van een rustgevend natuurreservaat ‘Calmeynbos’ gelegen aan ons accommodaties. Perfecte manier om de levendige omgeving

te verkennen.

Onze nabijheid tot lokale voorzieningen is ongeëvenaard. Gelegen op slechts een steenworp afstand van de tramhalte, op slechts 50 meter van een supermarkt, Plopsaland op slechts 200 meter, en het treinstation van De Panne op slechts 500 meter van onze deur. Of je nu hier bent voor ontspanning of zaken, Mr.Bernard biedt een centrale en toegankelijke uitvalsbasis

voor je verblijf.

Als vakantieappartementen gaan we verder dan alleen het bieden van accommodatie. We geloven in het verbeteren van je ervaring. Jouw comfort is niet alleen een prioriteit; het is onze passie.

Geniet van een warme en gastvrije sfeer, waar oog voor detail samengaat met oprechte gastvrijheid. Mr.Bernard is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een toevluchtsoord waar je kunt ontspannen, opladen en blijvende

herinneringen kunt creëren.

Ontdek een harmonieuze mix van gemak, comfort en culinair genot bij Mr.Bernard Vakantieappartementen. Jouw reis begint hier bij ons.

IMG_5585.JPG

Familie
Business
Verhaal

Sinds 1976 is Bernard Cailliau bezig met het creëren van unieke en innovatieve haarden die voldoen aan de verwachtingen van de markt. Met 40 jaar ervaring in interne ontwikkeling en productie, combineren onze haarden technische excellentie met design.

 

Bij Mr. Bernard bieden we acht knusse vakantieappartementen, elk met comfortabele matrassen voor een goede nachtrust. Gelegen op een steenworp afstand van het 'Calmeynbos' natuurgebied, bieden onze appartementen een vredige toevluchtsoord.

Onze centrale locatie, vlakbij een tramhalte, supermarkt, Plopsaland en het treinstation van De Panne, biedt ongeëvenaard gemak voor zowel

recreatieve als zakelijke reizigers.

Meer dan alleen accommodatie, streven we ernaar om jouw ervaring te verbeteren door warme gastvrijheid te combineren met oog voor detail. Mr. Bernard is jouw toevluchtsoord om te ontspannen, op te laden en blijvende herinneringen te creëren.

Ervaar de harmonieuze mix van gemak, comfort en culinair genot bij Mr. Bernard Vakantieappartementen. Jouw reis begint hier.

IMG_5588.JPG

Bernard Cailliau
1976

 

In het prille begin van onze reis kondigen we vol trots de oprichting aan van BERNARD CAILLIAU, een mijlpaal die de start markeert van een boeiende onderneming. Tevens openen we onze prachtige showroom, een ruimte waar we onze passie voor innovatieve haarden en tijdloos design met anderen willen delen. We nodigen iedereen uit om de vakmanschap en esthetiek van onze creaties te ervaren in een sfeervolle omgeving die de essentie van BERNARD CAILLIAU belichaamt.

Becafire
1993
 

In 1993 betreden we met trots de haardenwereld met de lancering van ons baanbrekende BECAFIRE haardengamma. Een mijlpaal die de start markeert van een betoverende reis in vuur en warmte. Ons gamma belichaamt vakmanschap en innovatie, en we nodigen iedereen uit om de magie van BECAFIRE te ervaren. Een collectie die niet alleen warmte brengt, maar ook de essentie van tijdloos design omarmt. Welkom bij BECAFIRE, waar vuur ontmoeting vindt met verfijning.

Roderic Cailliau
2013
 

In 2013 trad Roderic Cailliau toe tot ons bedrijf als de eerstgeboren zoon in de familie. Zijn betrokkenheid en visie versterken de fundamenten van ons bedrijf, en met vernieuwde energie zet hij onze missie voort. Als erfgenaam brengt Roderic niet alleen continuïteit in de familietraditie, maar ook innovatie en frisse perspectieven, waardoor ons bedrijf zich kan moderniseren en versterken. Onder zijn leiderschap kijken we uit naar nieuwe successen en groei.

Export
2017
 

In het jaar 2017 zetten we een opwindende stap in onze evolutie met de internationale expansie van het BECAFIRE-gamma. Het luidt een nieuw tijdperk in, waarin de warmte en stijl van onze haarden wereldwijd worden erkend en gewaardeerd. Met de start van onze exportactiviteiten brengen we de unieke charme en kwaliteit van BECAFIRE naar nieuwe horizonten. Deze mijlpaal getuigt niet alleen van ons groeiende succes, maar ook van de universele aantrekkingskracht van ons vakmanschap en design. We kijken ernaar uit om wereldwijd meer haardliefhebbers te verwelkomen in de BECAFIRE-familie.

Louis Cailliau
2024
 

"In het jaar 2024, met trots en enthousiasme, kondigen we de oprichting aan van de nieuwste toevoeging aan onze familiebedrijven - de oprichting van Mr. Bernard Vakantieappartement in De Panne, geleid door de jongste telg, Louis Cailliau. Deze stap markeert niet alleen een nieuwe onderneming in gastvrijheid, maar belichaamt ook het voortzetten van de traditie van kwaliteit en toewijding die diep geworteld is in de Cailliau-familiegeschiedenis. Met Louis aan het roer verwelkomen we een frisse wind en een moderne visie in ons streven naar het bieden van comfortabele en gedenkwaardige verblijfservaringen. We nodigen iedereen uit om de charme van Mr. Bernard Vakantieappartement te ontdekken, waar gastvrijheid een naam heeft – Louis Cailliau.

bottom of page